Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

Szolgáltatásaink

 

Függő- és homlokzati állványrendszer

Magyarországon még nem sok vállalkozás rendelkezik függőállvánnyal. Vállalkozásunk 2007-től saját tulajdonú emelőhídakról végzi homlokzat felújítási- és szerelési munkái egy részét. Ez esetekben csak nagy tapasztalat és szakértelem birtokában végezhető jó minőségű munka. A homlokzatfelújítási munkáknál a színező vakolat felhordása egy munkamenetben kell, hogy megtörténjen. A nagy egybefüggő felületek kialakítása függőállványról történő munkavégzés esetén szebb eredményt és megnyugtatóbb műszaki megoldást biztosít!

A homlokzati állványrend-szerünk számára a legmagasabb épületek áll-ványozása sem jelent nehézséget. 60 m magasságig gyorsan építhető külön engedély nélkül a legszigorúbb biztonsági előírások telje-sítése mellett. A homlokzati állványrendszer alkalmazkodik az e-gyedi igényekhez és a változó körülmények-hez. Az állványrend-szernek a nagy magasság és a 10m feletti fesztáv áthidalása sem okoz gondot.

 

Társasházépítés

2009-ben vette kezdetét az a törekvésünk, amely szélesítve korábbi tevékenységi körünket nem csupán lakóépületek felújítására, hanem új otthonok építésére is kiterjesztjük vállalkozási készségünket.
Ennek első formája Mezőkövesden a Kavicsos Part területén két ütemben megvalósuló 12 lakást továbbá üzleteket is magába foglaló épület, mely saját beruházás keretében önerőből került kivitelezésre.
Az első ütem minden részletében a majdani lakók igényeinek megfelelően lett kialakítva. A kivitelezés során fontosnak tartottuk, hogy a vásárlók azon igényei is ki legyenek elégítve, amellyel a szerkezet adottságát figyelembe véve még technikailag követhető volt. Az első ütem átadása után éppen a fentiekre tekintettel a második ütem megvalósítása 2011 tavaszán kezdetét vette, befejezése 2011 év végén történik meg.

Ipari alpintechnika

Kötéltechnika (alpintechnika) alkalmazásával vállalunk építőipari szakmunkákat. Ilyen munkákra különösen ott van szükség, ahol az állványozás nem lehetséges, bonyolult, költséges, időigényes. Tevékenységünket nem gátolják extrém körülmények, mert gyakorlott, folyamatosan tovább képzett ipari alpinista csapatunk biztonságosan, hatékonyan, jelentős tapasztalattal végzi munkáját. Rendelkezünk lakossági, közületi, ipari refe-renciákkal is. Be-vásárló központok, irodaházak közintézmények dekoratív üveg és akár más (fém, kő) homlokzati felü-leteinek takarítá-sát, mosását nagy gyakorlattal végezzük.

 

Műemlékek felújítása, állagmegóvása

A Diósgyőri Vár átfogó feltárására, műemléki helyreállítására 1950 után került sor. A műemléki helyreállítás 1953-tól több mint 20 évet vett igénybe. Azután azonban elmaradt a folyamatos karbantartás. A sürgetővé vált állagmegóvás a 2000-es évek elején kezdődött meg és azóta is folyamatosan halad a munka. Emellett, további fej-lesztéseket is végzünk a vár környékén.
Mivel a Várban folyamatos rendezvények zajlanak a megnyugtató balesetmentes állapot megteremtése érdekében tett intézkedések biztosítják a programok zavartalan lebonyolítását.

 

Akadálymentesítés

"Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz projekt keretében akadálymentesítés megvalósítása". Legyen szó akár fahíd építéséről, új lift telepítéséről illetve akadálymentes rámpa megvalósításáról, cégünk számára ezen feladatok zökkenőmentes elvégzése sem jelent problémát.

 

Közintézmények

Vállalkozásunk kibővített tevékenységeként már a részben hagyományos építési rendszerű, de több mint 40 éves építmények épületfizikai korszerűsítése is szerepel. Nyílászárók cseréjével, a falazatok és tetőzet utólagos hőszigetelésével el tudjuk érni azt a célt, amelyet a pályázati kiírásokban megfogalmaznak. A kivitelezések általában működés közben valósulnak meg, amelyek az intézmény zavartalan üzemeltetését nem befolyásolják. Másrészt azon projektek megvalósításában is eredményesen részt veszünk, amely az egyenlő esélyű hozzáférést biztosítja a közszolgáltatásokhoz. E tekintetben a célhoz vezető út akár rámpa, akár híd, avagy személyfelvonó megépítésében tes-tesül meg. Ezen beruházásoknál járulékos tevékenységként a könnyebb tájékozódás érde-kében felmerülő feladat, a vezetősáv, a Braille felíratok, továbbá az indukciós hurok kerül megépítésre.

Széchenyi 2020