Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

 

Cégbemutató

 

Cégalapításunkkor az a cél vezérelt minket, hogy egyrészt sok területet átfedő, alpintechnikai és építőipari szolgáltatást nyújtsunk megrendelőink számára, másrészt minőségi konkurenciát te-remtsünk a már meglévő alpintechnikai és építőipari vállalkozásoknak.

Vállaljuk ezekhez a szakterületekhez kapcsolódó mindennemű kiegészítő építőipari tevékenység elvégzését is, melyeket magas színvonalon nyújtunk megbízóinknak.
A piac folyamatosan bővülő és egyben változó igényéhez igazodva alakítottuk ki szolgáltatásaink egyre szélesedő körét. Értékrendünkben első helyen áll a minőségi munka iránti elkötelezettség. Fő jellemvonása társaságunknak a folyamatos fejlődés. Pozitív benyomást kívánunk kialakítani az elvégzett feladatok terén. A tevékenységi körünkhöz tartozó munkák elvégzéséhez igényes, képzett szakembereket foglalkoztatunk. Munkatársaink képesek az elvárható legjobb minőségű munka határidőre való elkészítésére.


Megrendeléseink egyre növekvő száma napról napra bizonyítja vállalkozásunk felkészültségét, alkalmazkodó képességünket pedig a változó piac lüktetésének rendeltük alá. Cégünk tőkeerős háttérrel, precíz adminiszt-rációval rendelkezik. Ez alapja a nagyobb megbízásoknak, illetve partnereink naprakész, pontos informálásának.
Célunk, hogy munkánk értékelésével alkossanak véleményt tevékenységünkről. Így az elvégzett munka és annak minősége alapja lehet a további megbízásoknak.
A munkaterületek szakszerű kialakítását, az anyagok időbeni beszerzését és szállítását, a munka zökkenőmentességét munkavezetőink felügyelik. Állandó kapcsolatot tartanak a megrendelő és a vezetők között. Segítve ezzel a problémamentes, gyors lebonyolítását az adott projektnek! Munkáink során előtérbe helyezzük a gyártói garanciával rendelkező, megbízható rendszereket. és szem előtt tartjuk, hogy ezek a szükséges engedélyekkel, minősítésekkel és tanúsítványokkal rendelkezzenek.

Széchenyi 2020